Selecteer een pagina

Goal Mapping:

 

Door de unieke combinatie van woorden en beelden, stimuleert goalmapping zowel de linker- (de creatieve) als de rechter- (de analytische) hersenhelft van je brein. Deze totale hersenactiviteit helpt je om perfect duidelijk te maken wat je daadwerkelijk wilt, waarom je dat wilt en het geeft jouw onderbewuste opdracht dat te realiseren.

Het maakt niet uit waar je nu staat of waar je naartoe wilt, je kunt Goal Mapping toepassen op alle gebieden van je leven.

De laatste 20 jaar heeft Goal Mapping met deze simpele maar uiterst effectieve methode de levens van inmiddels meer dan 4 miljoen mensen positief aangeraakt in meer dan 30 landen. Het wordt gebruikt door iedereen van toonaangevende wereldbedrijven, scholen, sportteams tot aan welzijnscoaches, gewichtsbeheersingsexperts en topatleten, en door heel veel gewone mensen zoals jij en ik.

Dus, naar wat voor manier van succes je ook op zoek bent, laat je inspireren en geef jezelf de kans om je leven positief te laten beïnvloeden en inspiratie op te doen het blijvend te veranderen. Laat Goal Mapping jouw dromen omzetten naar realiteit..

Stilte als basis…

CoachingHer