Selecteer een pagina

Stiltetraining

De stem van de Stilte in ons, wordt meestal overschreeuwd door al onze gedachten. Wetenschappers hebben vastgesteld dat 98% á 99% van onze gedachten steeds terugkerende gedachten zijn. En die gedachten gaan meestal over het verleden of over de toekomst en zelden over het nu.. Eigenlijk is Stiltetraining niet het goede woord voor deze training. Stilte kan namelijk niet aangeleerd worden. Het gaat er veel meer om, om er achter te komen hoe onze patronen, onze manier van denken, waar we allemaal aan vast houden, er uit ziet. Als dat gezien wordt, hoeft er eigenlijk niet meer getraind te worden. Dan is er ruimte geschapen om de Stilte die in ons allemaal aanwezig is, boven te laten komen. Dan “traint stilte jou”.

Wat kun je globaal verwachten?

Tijdens een stiltetraining:

  • ontdek je wie jezelf bent met je waarden en je mogelijkheden.
  • ontdek je ook wie je niet bent en hoe je daarmee kunt omgaan.
  • ontdek je wie of wat de bron van jouw leven is.
  • ontdek je de waarde van stilte voor je leven in het hier en nu.
  • krijg je handvatten aangereikt waarmee je thuis aan de gang kunt.
  • leer je om balans te brengen in je lichaam en je geest.
  • leer je een nieuwe manier van bewegen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Stilte

Ik hoor het bijna dagelijks: ’Stilte, pffft.. dat is helemaal niets voor mij! Ik kan nog geen 5 minuten mijn mond houden en mijn hoofd is nog nooit stil geweest’.
Wanneer ik doorvraag of ze dat wel zouden willen, antwoordt iedereen met een volmondig JA! En is wat mij betreft een vraag geboren met ook direct het goede antwoord: een WORKSHOP STILTE.

We willen stilte momenten in ons leven, en we willen dat hoofd wat altijd overuren draait heel graag eens stil krijgen.

En dat is niet vreemd, omdat stilte onderdeel is van ons zijn. Wij zijn onderdeel van dat grote geheel, de natuur, dus is diep in ons dat verlangen altijd aanwezig.

De workshop vindt plaats op 7 september 2018 in het prachtige natuurgebied Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel op het Leefgoed de Olifant.

Leefgoed de Olifant
Groenendijk 325
10:00 -17:00 uur

Om jou een optimale beleving mee te geven kunnen er maximaal 10 dames deelnemen aan de workshop.

Jouw investering inclusief syllabus, werkboek, stiltewandeling, heerlijke lunch, de gehele dag koffie, thee en water en een afsluitende borrel

Particulier: € 595,00
Bedrijf/Organisatie: € 1090,00
EARLY BIRD 10% KORTING ( tot 11-07-2018)

Stilte als basis…

CoachingHer