Selecteer een pagina

Wat

Als kind wilde ik al helpen, mensen helpen om precies te zijn. Pas op latere leeftijd werd mij duidelijk wie en hoe. Tijdens mijn opleiding tot coach werd duidelijk dat ik vrouwen wil helpen.

Missie

CoachingHer onderscheidt zich door coaching vanuit de stilte te benaderen. Een natuurlijke omgeving is hiervoor het meest ideaal. Wandelen in de natuur neemt daarom een prominente plaats in bij de coachingtrajecten, de workshops en de natuurcoachingstrajecten. Laat de stilte onderdeel worden van je leven en ervaar de voordelen ervan. Stilte ontspant en brengt je van jouw hoofd naar jouw lichaam en jouw hart. Je krijgt handvaten tijdens de individuele- of groepssessies rond de vraag wat stilte voor jou persoonlijk kan betekenen. De invalshoeken van de workshops en wandelingen kunnen ook uitgangspunt zijn voor de individuele coaching.

Stap voor stap

Als coach loop ik letterlijk een eindje met je mee met als doel jou (weer) op eigen kracht in beweging te laten komen, of orde te scheppen in die dingen die jij belangrijk vindt of waar je moeite mee hebt. Daardoor kan jij jezelf ontwikkelen zodat je zelfstandig verder kan en vol vertrouwen in het leven kan staan. De focus ligt daarbij altijd op jouw mogelijkheden. Als coach heb ik daarbij een ondersteunende, stimulerende en inspirerende rol.

Stilte als basis…

CoachingHer